GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 450 DKK

Log ind

Cart

TENCEL™ Lyocell – Det nye vidunder indenfor bæredygtigt tøj

Tencel Lyocell er det bæredygtige certificerede fiber som har taget verden med storm. Hos Groomi tilbyder vi også dette i form af vores boksershorts lavet af bøgetræ og vores sokker lavet af bambus

TENCEL™ er et brand som alle i modebranchen efterhånden kender. De er kendt for deres bæredygtige lyocell og modal fibre som er produceret af træ fra FSC certificerede skove i Europa, oftest bøgetræ.

For mange kan det lyde underligt at skulle bære tøj der er baseret på træ, men de har nogle fantastiske egenskaber i forhold til deres konkurrenter såsom bomuld. De er specielt kendt for følgende funktioner:

Bløde og behagelige mod huden
Åndbare og bakteriebekæmpende
Slidstærke og langtidsholdbare
Komposterbare

Det bæredygtige alternativ til bomuld

Bomuld er det foretrukne stof til undertøj og tøj generelt. Men hvad mange ikke ved er at til trods for bomuld er naturligt, så bruges der voldsomme mængder af vand og kemikalier for at få lavet det tøj vi alle bruger i hverdagen. Selv produktion af tøj med økologisk bomuld bruger store mængder af vand.

TENCEL™ Lyocell fibre bliver lavet i det man kalder et “Closed loop cycle”, hvor 99% af vandet genbruges. Ud over de fantastiske funktionelle egenskaber er fibrene også utrolig miljøvenlige, og selve stoffet er komposterbart over tid. Men bare rolig, boksershortsene smuldrer ikke mens du har dem på.

TENCEL™ Lyocell boksershorts og sokker

Hos Groomi vil hele vores undertøjslinje være baseret på TENCEL™ Lyocell fibre, grundet deres fantastiske funktionelle egenskaber samt de er anerkendt som en af verdens mest bæredygtige stoffer.

Vores boksershorts har hele 96% TENCEL™ Lyocell fibre lavet af bøgetræ. Den høje mængde træfibre gør at de er bløde og fleksible og samtidig åndbare, bakteriedræbende og holder huden behageligt kølig og tør gennem hele dagen. Vi har kombineret det med en fleksibel men lidt tykkere elastik om livet, der gør den ikke bøjer og åbner op bagi.

Vores sorte sokker er lavet på 100% TENCEL™ Lyocell fibre hvilket har mange af de samme egenskaber som boksershortsene. Vi har kombineret dette med vores logo og størrelse indvendigt i sokkerne så det er nemt at finde et match efter vask, mens vi bibeholder det stilrene udtryk udenpå.

Certificeret kvalitet fra Lenzing

Flere og flere producenter begynder at lave de såkaldte lyocell fibre, som er 3. generations træfibre. Men ved at bruge TENCEL™ certificerede produkter kan man være sikker på materialerne er OEKO-TEX certificerede og lavet på den mest bæredygtige måde, hvilket er årsagen til vi har valgt dem. 

TENCEL™ brandet stammer fra det østrigske firma Lenzing. På deres hjemmeside kan du læse mere om firmaet, deres værdisæt og de fantastiske fibre, der revolutionerer tøjindustrien.

Good to see you again

Glemt dit kodeord? Indtast din email adresse. Du vil modtage en mail med link til at oprette nyt kodeord.

Godt at se dig igen

Glemt dit kodeord? Indtast din email adresse. Du vil modtage en mail med link til at oprette nyt kodeord.