Betingelserne gælder for hjemmesiden www.groomi.dk, og de abonnementer og produkter der tilbydes på hjemmesiden. Ved at bruge hjemmesiden eller ved køb af Groomi produkter via hjemmesiden, accepterer du vilkårene og indvilliger i at være bundet af dem. Har du spørgsmål til vores handelsbetingelser, er du altid meget velkommen til at kontakte os på mail info@groomi.dk.

1. GENERELLE OPLYSNINGER
Groomi.dk er en del af Essentials Made Easy s.r.o. med adresse Revoluční 1403/28, Nové Město, 110 00 Prague, Czech Republic (ID: 09491406). I nedenstående dokument benævnes firmanavnet som Groomi.
E-mail: info@groomi.dk
Etableret: 2020

2. AFGIVELSE AF ORDRE
2.1. Du kan kun købe produkter hos Groomi, hvis du er mindst 18 år. Groomi.dk leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.
2.2. Når du har lavet en bestilling via hjemmesiden, vil vores system automatisk bekræfte modtagelsen af ordren ved at sende dig en e-mail. Aftalen mellem dig og Groomi er først indgået (juridisk bindende), når vi i en ny e-mail til dig bekræfter, at produktet er blevet eller vil blive sendt til dig. Groomi har dermed mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt eller lignende situationer.
2.3. Har du tilmeld dig en abonnementsaftale medfører det, at du én gang pr. måned, får leveret produkter til din adresse, eller nærmeste posthus/pakkeshop. Vores abonnementsbox vil normalt indeholde 6-8 forskellige produkter alle med en sundheds og bæredygtig vinkel.
2.4. Andre produkter der bestilles kan enten tilføjes til leverancen af en kommende abonnementsleverance og vil ligeledes kunne leveres til din adresse eller nærmeste posthus/pakkeshop.
2.5. Vi forbeholder os ret til at afstå fra at handle med dig uden begrundelse.

3. PRISER
3.1. Med undtagelse af åbenlyse typografiske fejl gælder de priser og fragtomkostninger, der til enhver tid er angivet på hjemmesiden. Alle priser er inklusive moms.
3.2. Prisen for et Groomi abonnement består normalt af et månedligt abonnementsgebyr på 199 danske kroner. De priser der er gældende for dit abonnement, fremgår i købet af et Groomi abonnement.
3.3. Priser og forsendelsesomkostninger kan ændres til enhver tid. Du er bundet af de priser, der fremgår på hjemmesiden på det tidspunkt, hvor du har tegnet dit Abonnement. Ved besked om prisændringer, kan du inden for 14 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt, meddele Groomi, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår (Groomi abonnementet vil således omgående ophøre).
3.4 Der vil i perioder kunne være kampagner med tilbud for nye medlemmer på deres første boks. Dette gælder derfor ikke eksisterende medlemmer eller personer der tidligere har været medlem.

4. BETALING
4.1. Ved indgåelse af dit Groomi Abonnement, accepterer du at betale det periodemæssige abonnementsgebyr, indtil abonnementet opsiges.
4.2. Det første abonnementsgebyr betales straks i forbindelse med din bestilling af abonnementet, og efterfølgende månedlige abonnementsgebyrer betales normalt omkring den samme dag i hver måned. Hvis din ansøgning om Groomi abonnement ikke imødekommes (jf. punkt 2.5), vil der ikke blive betalt noget gebyr.
4.3. På groomi.dk kan der betales med med kredit- eller betalingskort via Stripe (VISA, Mastercard). Du accepterer, at vi kan opkræve månedlige abonnementsgebyrer uden yderligere godkendelse, indtil du ændrer din betaling via din konto på hjemmesiden, eller ved at du sender en e-mail til kontakt@groomi.dk (med tillæg af rimelig tid til ændring af din betalingsform).
4.4. Vi forbeholder os ret til at foretage et kredittjek på dig.
4.5. Skal du ændre (herunder slette eller fornye) dit kredit- eller betalingskort, kan du foretage ændringerne for din betaling via din konto på hjemmesiden eller ved at du sender en e-mail til info@groomi.dk (med tillæg af rimelig tid til ændring af din betalingsform).
4.6. Tilbud og rabatter kan ikke kombineres med eksisterende rabatter, nedsatte varer eller priskampagner.

5. LEVERING
5.1. Efter indgåelse af et abonnement, vil du modtage en Groomi box med produkter hver måned. En anslået leveringstid er angivet i den meddelelse, du modtager, når Groomi boxen bestilles. Dette gælder også ved individuelle køb af produkter på groomi.dk
5.2 Som udgangspunkt er forventet leveringstidspunkt 3 til 10 dage dage efter ordre.
5.3 Groomi bærer ansvaret for produkterne, indtil du har modtaget dem.
5.3. Hvis et Groomi abonnemtnsprodukt er udsolgt, forbeholder vi os retten til ikke at levere det pågældende Groomi produkt i den aktuelle kalendermåned. Det vil herved ikke blive betalt noget abonnementsgebyr for den pågældende måned.

6. OPSIGELSE OG AUTOMATISK FORNYELSE
6.1. Du og Groomi kan til enhver tid, og uden begrundelse, opsige abonnementet til ophør inden næste betaling. Du kan på Groomi.dk altid se hvornår næste betaling vil forekomme for dine abonnementsaftaler, ligesom du kan fremskyde den næste levering eller spring en levering over.
6.2. Du afmelder dit abonnement på Groomi.dk, hvorefter du vil modtage en bekræftelse på den angivne email adresse.
6.3. Bemærk, at returnering af din Groomi box ikke er en gyldig opsigelsesmetode, og du vil derfor hæfte for både Groomi boxen, returfragten og ny forsendelsesfragt.

7. FORTRYDELSESRET
7.1. Du har 14 dages fortrydelsesfrist fra den dag du modtager et Groomi produkt. Fortrydelsesfristen omfatter altid mindst syv arbejdsdage.
7.2 For at benytte din fortrydelsesret, skal du inden 14 dage fra modtagelse af produkterne, give Groomi meddelelse om at du ønsker at fortryde dit køb. Du fortryder dit køb ved at skrive til info@groomi.dk hvor du vil få mere information of hvor varerne skal returneres til. Omkostninger til forsendelse af returvarer sker for din regning.
7.2.1 Ved returnering er du ansvarlig for, at varerne er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
7.3. Du kan kun benytte dig af din fortrydelsesret, hvis Groomi produkternes tilstand er uændrede. Du mister fortrydelsesretten, hvis du bryder forseglingen eller plomberingen på produkterne.
7.4. Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer Groomi, hvad du har betalt for Groomi produkterne i overensstemmelse med vores Returpolitik (jf. punkt 8 nedenfor).
7.5. Oplysninger om din fortrydelsesret fremgår også i vores e-mail om, at Groomi produkter er blevet eller vil blive sendt til dig.
7.6 Varens stand ved returnering
7.6.1 Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. I tilfælde af værdiforringelse fratrækkes denne købsbeløbet.
7.6.2 Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

8. RETURNERING
8.1. Ved returnering af et Groomi produkt til os, vil vi gennemføre tilbagebetaling uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage fra den dato vi har modtaget Groomi produkterne retur. Vi tilbagebetaler Groomi produktets pris plus forsendelsesomkostninger. Du bærer selv omkostningerne ved at returnere Groomi produktet til os.
8.2. Hvis du returnerer et Groomi produkt til os af andre årsager (fx ved et defekt produkt), vil vi undersøge det returnerede produkt og give dig besked via e-mail inden for en rimelig tid vedrørende din tilbagebetaling.
8.2.1. Som udgangspunkt tilbagebetaler vi penge til dig med samme betalingsmetode, som du brugte ved din oprindelige transaktion.
8.3 Ved returnering skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, eller en seddel med følgende oplysninger: Fulde navn, adresse og ordrenummer.

9. KLAGER & REKLAMATIONSRET
9.1. Hvis du ønsker at klage, kan du henvende dig via info@groomi.dk. Hvis vi ikke finder en løsning, kan du indgive din klage på EU-Kommisionen’s fælles klageportal, der giver mulighed for at klage direkte til virksomheder i EU-lande. Link til klageportalen her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.
9.3 Når du handler på groomi.dk har du 24 måneders reklamationsret. Herved har du mulighed for at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage/afslag i pris, afhængig af din situation.
9.3.1 Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller skadevoldende adfærd. Vi refunderer dine fragtomkostninger, hvis reklamationen er berettiget.
9.4 Du skal reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget en mangel. Reklameres der inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil den altid være rettidig.

10. ANSVAR
10.1 Hvis der er tale om et forbrugerkøb reguleres vores ansvar for de leverede Groomi produkter af kapitlet vedrørende Forbrugerkøb i den danske Købelov (LBKG 2003-03-28 nr 237).

11. FORBEHOLD & ANSVARSFRASKRIVELSE
11.1. Groomi er ikke ansvarlig for eventuel manglende opfyldelse eller forsinkelse i opfyldelsen af nogen af vores forpligtelser i henhold til et abonnement, der er forårsaget af begivenheder uden for vores rimelige kontrol (force majeure).
11.2. Force majeure omfatter enhver handling, begivenhed, undladelse eller ulykke uden for vores rimelige kontrol.
11.3. Vores ydelser i ethvert abonnement anses for at være suspenderet i den periode, hvor force majeure-hændelsen pågår. Groomi vil bruge vores rimelige bestræbelser på at bringe Force Majeure-hændelsen til ophør eller at finde en løsning, hvorved vores forpligtelser i henhold til dit abonnement kan gennemføres.
11.4 Groomi.dk tager desuden forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl samt udsolgte varer.

12. TREDJEPARTS WEBSTEDER
12.1. Groomi.dk kan indeholde links til hjemmesider, der drives af en af vores partnere, annoncører eller tilknyttede selskaber eller andre tredjeparter. Vi ikke er ansvarlige for indholdet af disse hjemmesider eller de varer eller tjenester, der tilbydes der.

13. MEDDELELSER
13.1. Meddelelser til os skal sendes til info@groomi.dk. Meddelelser til dig sendes til den e-mail-adresse, du har angivet på hjemmesiden.

14. INTELLEKTUEL EJENDOMSRET
14.1. Groomi ejer alle immaterielle rettigheder til hjemmesiden og alle materialer lagt ud på denne. Rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes.
14.2. Du må til personlig brug udskrive en kopi/downloade uddrag af sider på hjemmesiden. Du må ikke bruge vores ophavsretligt beskyttede materiale til kommercielle formål, uden at indhente en licens fra Groomi.
14.3. Ved tegning af et abonnement, giver du os en uigenkaldelig ret til at citere fra kommentarer om Groomi, vores produkter og/eller abonnementer, som du har anført på hjemmeside, blog eller sociale medier samt at bruge citater på vores hjemmeside, sociale medier og via anden markedsføring.

15. TILFØJELSER OG ÆNDRINGER I BETINGELSER
15.1. Vi kan foretage tilføjelser eller ændringer til disse vilkår. Du er bundet af de forhold, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet et Groomi abonnement, medmindre vi underretter dig om ændringer i disse vilkår, og du ikke inden 60 dage fra den dato, hvor e-mailen er sendt, give os besked om, at du ikke accepterer de ændrede vilkår.

16. LOV OG TVISTER
16.1. Disse vilkår og dit abonnement skal fortolkes og anvendes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Tvister afgøres ved de danske civile domstole.