GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 450 DKK

Log ind

Cart

Ofte stillede spørgsmål

Groomi er verdens første bæredygtige udbyder af sundhedsabonnementskasser, der kun er fokuseret på mænds essentielle produkter.

Vi er altid glade for at høre fra Groomi fællesskabet. Du kan komme i kontakt med os ved at sende os en anmodning her. Vi sigter altid efter at svare inden for 24 timer.

Basisvarer er produkter, som folk ofte bruger i deres daglige liv. Nedenfor er de væsentlige kategorier og eksempler på produkter:

  • Mundhygiejne (Tandbørste, tandpasta, flosser, mellemrumsbørste, mundvand)
  • Badeværelse (Håndsæbe, shampoo, balsam, kropsshampoo, deodorant, hårvoks, ansigtscreme)
  • Tøjvask (Vaskemiddel, blødgøringsmiddel)
  • Rengøring (Rengøringsmidler, gulvklude, toiletrens)
  • Køkken (Karklud, opvaskebørste, viskestykke, Opvaskemiddel, skraldeposer)
  • Undertøj (Boksershorts, sokker)

Alle vores produkter har fokus på sundhed og er effektive til deres formål, samtidig med at brugen af ​​engangsplastik, mikroplastik og forurenende kemikalier reduceres.

Mens vi fokuserer på løbende at tilbyde sundhedsmæssige bæredygtige produkter gennem abonnementspakker, er der også muligheder for at foretage engangskøb samt købe yderligere produkter til dine abonnementspakker.

Hvis et produkt går i stykker eller ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en refusion. Send os en besked ved at klikke her.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Groomi Evolution er en trinvis tilgang til at forbedre mænds miljømæssige fodaftryk på planeten. I stedet for at ændre vores liv fuldstændigt fra dag 1 tilbyder Groomi Evolution produkter, der ser ud og føles som de kunstige plastikprodukter, mænd er vant til, men med en mere bæredygtig profil.

Vores mål med Groomi Evolution konceptet har fra starten været at det skal være mindst ligeså nemt at afmelde et abonnement som det er at tilmelde sig.

For at ændre abonnement følg følgende skridt. 1. Log ind på Din side, 2. Gå til Abonnementer, 3. Tryk på Vis for the pågældende abonnement du ønsker at ændre, 4. Tryk Afmeld

Abonnementet er nu afmeldt. Der står måske “Afventer annulering” hvilket udelukkende skyldes en manuel opdatering i systemet mangler. Ingen fremtidig betaling vil blive trukket med mindre du aktiverer abonnement igen.

Good to see you again

Glemt dit kodeord? Indtast din email adresse. Du vil modtage en mail med link til at oprette nyt kodeord.

Godt at se dig igen

Glemt dit kodeord? Indtast din email adresse. Du vil modtage en mail med link til at oprette nyt kodeord.