Loading...

Groomi Evolution pakke

Vores Groomi Evolution-boks sikrer dig pålidelige leverancer af husholdnings- og personlig pleje med en bæredygtig profil til en konkurrencedygtig pris. Vi har sammensat en månedlig pakke med naturlige produkter, der ligner dem, du normalt køber i et supermarked, men de indeholder mindre plastik og er mere naturlige. Pakkerne sendes til dig, og på denne måde sikrer vi også, at du aldrig løber tør for sæbe og husker at skifte din tandbørste mindst hver tredje måned, som tandlæger anbefaler.

DKK199,00 / måned

Loading...

Beskrivelse

Vores Groomi Evolution pakke sikrer dig pålidelige levering af naturlige husholdnings- og personlig pleje produkter til en konkurrencedygtig pris leveret gratis direkte til din dør. Vi har sammensat en månedlig pakke med naturlige produkter, der ligner dem, du normalt køber i et supermarked, men de indeholder mindre plastik og er mere naturlige. Pakkerne sendes månedligt til dig, og på denne måde sikrer vi også, at du aldrig løber tør for sæbe og husker at skifte din tandbørste mindst hver tredje måned, som tandlæger anbefaler.

Det hele ved at du hver måned får en pakke med 6-8 naturlige produkter til kun 199 kr. inden for følgende kategorier:

 • Tandhygiejne (The Humble Co tandbørste, tandpasta, mellemrumsbørste og flosser)
 • Køkken (Maistic komposterbare skraldeposer, fryseposer, plastfrie opvaskeklude, hamp scrubber, plastfri gulvklud, bambus sugerør og vores egen Groomi bambus opvaskebørste)
 • Badeværelse (Faith in Nature shampoo, håndsæbe og The Humbe Co bambusvatpinde)
 • Rengøring (Seventh Generation vaskemiddel, universal rengøringsmiddel, badeværelsesrengøringsmiddel, toiletrens og opvaskemiddel)
 • Produkterne er skræddersyet til en persons forbrug, og hver pakke varierer fra måned til måned. Du kan læse mere om, hvordan det fungere her.

  Hvis du vil springe en pakke over, tilføje nogle ekstra produkter eller opsige dit abonnement, kan dette let gøres på “Din side”.

  Som velkomstgave modtager du derudover med den første pakke et sæt mellemrumsbørster og tyggegummi fra The Humble Co.

  Velkommen til Groomi Evolutionen

  Yderligere information

  Vægt 2.5 kg