Tru Earth Eco-Strips - Et vaskemiddel med god samvittighed

Der findes tusindvis af vasketøjsmærker og det kan være uoverskueligt at beslutte hvilken ét man skal vælge, når man står nede i butikken. Hvordan sikrer man sig det passer til dig og dine behov og samtidig er skånsomt for både dig og naturen?

Hos Groomi har vi et godt forslag til et vaskemiddel, der mindsker bruges af plastik, er skånsom mod huden og gør det simpelt og nemt at vaske tøj.

Tru Earth – Godt for miljøet og godt for din hud

Almindelige vaskemidler indeholder op til 60-90% vand, og det vand er fyldt med kemikalier så som fosfat, parabener og klorblegmidler – og disse kemikalier er ikke bionedbrydeligt. I stedet ophober kemikalierne sig i spildevandet fra vores tøjvask og forurener vores grundvand, da det nemlig øger algevæksten og derved mindsker iltindholdet i vandet, der påvirker planter, dyr og planetens økosystemet.

Tru Earth er et Canadisk bæredygtigt firma, der specialiserer sig i zero waste vaskemiddel. De har gjort det til deres mission, at vaskemiddel skal være allergi- og miljøvenligt, nedsætte forbruget af plastik i vores hverdag samt undgå unødig transport af vand, som er hovedindholdet i normale vaskemidler. Og med deres Eco-Strips er det lige præcis det du får.

Tru Earth Laundry Eco-Strips

Tru Earth Eco-Strips vaskemiddel er et zero waste vaskemiddel, som kommer i fast form som strips. Hver enkelt Eco-Strips indeholder koncentreret, allergi- og miljøvenligt vaskemiddel i en afmålt mængde, som er lige til at smide i vaskemaskinen. Og så koster en vask under 4 DKK.

Tru Earth Eco-Strips er nemt og lige til. Der skal ikke måles vaskemiddel op eller spildes vaskepulver ved siden af sæbeskuffen. Alt du skal gøre er at tage en Eco-Strip og smide den i vaskemaskinen – og den virker i alle typer vaskemaskiner og kan anvendes i både koldt eller varmt vand. Eco-Strips misfarver ikke din vask, gør dit tøj hvidere, og fjerner effektivt pletter og snavs.

En enkel strip vejer 3 gram og indeholde det samme der svarer til 40g almindelig vaskemiddel- eller pulver. En Eco-Strip indeholder nok til en vask. Hvis du har en mindre vask, kan du nemt dele en strip op og bruge halvdelen og gemme den anden til senere brug.

Eco-Strips kommer i en effektiviseret papemballage, der ikke fylder og nemt kan genanvendes, så både du og miljøet slipper for plastikdunke.

Tru Earth Eco-Strips vaskemiddel er certificeret for:

  • Fri for parabener
  • Fri for fosfat
  • Fri for farvestoffer
  • Fri for klorblegemiddel
  • 100% bionedbrydeligt (OECD 310D)
  • Vegansk

Find Tru Earth Laundry Eco-Strip i vores shop, hvor du kan vælge imellem Eco-Strips uden duft eller med Fresh Linen.

Skriv en kommentar

Alle kommentarer bliver reviewet før de publiceres

Shop now

You can use this element to add a quote, content...