TENCEL™ Lyocell boksershorts - Det naturlige valg

Som vi har nævnt før i en af vores tidligere blogopslag om TENCEL™ Lyocell, så er bomuld stadig det foretrukne stof brugt til at producere tøj. Selvom bomuld er et naturligt materiale fra naturen, er det ikke specielt bæredygtigt. Tvært i mod bruges der store mængder vand og kemikalier for at bearbejder bomuld, som ikke er godt for vores planet – også selvom det er økologisk bomuld.

TENCEL™ Lyocell fibre er derfor et langt bedre materiale at bruge og et mere naturligt valg. Lyocell fibre bliver lavet i det man kalder et “Closed loop cycle”, hvor 99% af vandet genbruges i det man bearbejder træfibrene. TENCEL™ Lyocell fibre er anerkendt som en af verdens mest bæredygtige materialer, da fibrene er utrolig miljøvenlige, og selve stoffet er komposterbart over tid. Du kan læse mere om TENCEL™ Lyocell her.

Og i modsætning til mange andre Lyocell fibre er hele processen kvalitets sikret under TENCEL™ mærket, der sikrer den høje kvalitet og bæredygtighed. TENCELTM bruger træ fra skove i Europa, som er PEFCTM og FSC® certificeret.

TENCEL™ Lyocell hos Groomi

Hos Groomi er hele vores undertøjslinje baseret på TENCEL™ Lyocell fibre, som er et OekoTex certificeret materiale og er et bæredygtigt alternativ til fremstillingen af tøj. Det er ikke bare et naturligt og bæredygtigt valg, men materialet bringer nogle fantastiske egenskaber med sig!

Vores boksershorts har hele 96% TENCEL™ Lyocell fibre, som er lavet af 3. generations TENCEL™ Lyocell bøgetræsfibre, der er både svedabsorberende og bakteriebekæmpende. Stoffet er åndbart for huden og holder vores boxershort behagelige, kølige og tørre igennem hele dagen, samtidig med at det nedsætter bakteriedannelsen. Den høje mængde træfibre gør, at de er bløde og fleksible, og langt mere behagelige at have på.

Vores boxers er lavet med flatlocking stitching ved underlivet for at sikre den mest komfortable pasform. Vi har kombineret det med en fleksibel og lidt tykkere elastik om livet, der gør, at den ikke bøjer og åbner op bagi. Der er lavet 16 prototyper af TENCEL™ Lyocell Fibre boxer for at ramme den perfekte boxershort til netop dig og dine behov. Og nu er vi der og forventer salg i løbet af sommeren

Skriv en kommentar

Alle kommentarer bliver reviewet før de publiceres

Shop now

You can use this element to add a quote, content...