Kvinders top 4 favoritter ved mænds undertøj

Har du nogensinde tænkt over hvad kvinder tænder på i forhold til mænds undertøj? Hvad finder de attraktivt? Er det typen, farven, udseendet? Vi mænd giver som regel ikke mange tanker i forhold til vores undertøj, og ofte foretrækker vi undertøj med mange farver og sjove mønstre, specielt vores favorit superhelt. Men er det virkelig det kvinder vil have? Med mindre du ønsker at gå fuld kommando uden undertøj, så kan du her få tips til hvad kvinder foretrækker af undertøj. Kvinder har naturligvis forskellig smag, så vi har forsøgt at samle information fra forskellige undersøgelser til at samle kvindernes bud på det perfekte undertøj til mænd. Derfor får du her en top 4 over ting kvinder vægter højt ved mænds undertøj.

Boxers Brief - Den perfekte længde og form

Først og fremmest er typen af undertøj vigtig. Fra klassiske underhylere til løse boksershorts, så er favoritten det der kaldes Boxers Brief, hvilket på dansk ofte blot kategoriseres som tætsiddende boksershorts. Hele 64,5% af en undersøgelse foretaget af Forbes foretrak denne type undertøj over andre typer. Boxers Brief er kendetegnet ved at have længden fra de lidt mere klassiske boksershorts, kombineret med tætheden fra Briefs som svarer til vores mere klassiske korte underhylere. De har blandt andet fordelen af at markere mandens former bedre og de giver manden en mere muskuløs figur, og så glider de ikke op. De tætsiddende boksershorts fremhæves også som dem der gør man oftest får fremvist en god røv. Derfor, hvis du vil tænde din kæreste, kone eller blot kvinde veninde, så er de mere stramme boksershorts favoritten, og gem de små underhyler væk.

Sort er farven og det er ikke til diskussion

Vi mænd elsker vores farvede undertøj, specielt dem med superhelte og figurer på. Men spørger man kvinderne så har de en klar favorit. Og det er 100% sorte boksershort. De kategoriseres som værende klassiske hvilket kvinder foretrækker. Mange farver og mønstre bliver ofte kategoriseret som værende lidt barnlige. Sort er en farve der komplimenterer manden rigtig godt og ser maskulin ud. Og derudover har sort en kæmpe bonus for de af jer der har en partner...det er markant nemmere at vaske eventuelle svedpletter væk :-)

Store logoer på boksershorts er no-go

Alle større brands gør meget ud af at man skal kunne genkende brandet på boksershortsene. Men spørger man kvinderne er de enstemmigt enige om at store logoer som Calvin Klein osv. på boksershortsene er absolut no-go. Der er absolut ingen grund til at påklistre et mærke på fronten for at gøre opmærksom på sig selv og hvad man har på. Hold det stilrent, sexet og uden brand markering. Den nordiske minimalisme i udseende har således også indfundet sig i boksershorts hvor kvinderne foretrækker det simple look, hvor et logo ikke springer i øjnene.

Bæredygtigt materiale

Det er ingen hemmelighed at bæredygtighed er i høj kurs, og kigger man på forskningen indenfor kønnenes bæredygtighed, så er det desværre primært kvinder der har taget det til sig. Mænd, og specielt unge mænd, lever markant mindre bæredygtigt end kvinder, dette til trods for de seneste mange års fokus på bæredygtighed. Har du som mand derfor nogle boksershorts af bæredygtige materialer er det derfor et absolut plus. Dette er måske ikke umiddelbart synligt for kvinden, specielt når du har et par boksershorts på uden stort logo som skrevet ovenfor. Men vågner du op dagen derpå vil de perfekte boksershorts have mærke og materialeinformation indeni, der helt sikkert vil gøre resten af din dag til en fornøjelse.

Selvom det naturligvis ikke er alle kvinder der har de samme præferencer, så dækker ovennævnte hovedelementerne i hvad de fleste kvinder foretrækker af undertøj hos mænd. Hos Groomi kommer vores bæredygtige, sorte boksershorts uden logo snart til salg. Du kan læse mere om dem her.

Skriv en kommentar

Alle kommentarer bliver reviewet før de publiceres

Shop now

You can use this element to add a quote, content...