De perfekte boksershorts - Top 5 egenskaber at kigge efter

De fleste vælger at gå med undertøj, da det gør dagligdagen mere behagelig. Og de kommer ofte i unikke design og i forskellige farver.

Boksershorts er designet til at give bæreren mere mobilitet end andre typer undertøj såsom almindelige underbukser. Dette gør det muligt for individets ben at bevæge sig frit uden nogen form for friktion eller tæthed mod lårene. Bokseshorts tilbyder også mere dækning foran. Mænd, der foretrækker boksershorts, gør det typisk, fordi de vil have en bedre følelse, når de løber, cykler eller spiller sport, fordi boksershorts indeholder meget mindre stof end trusser, hvilket skaber mindre friktion og varmeopbygning.

Når du skal vælge det perfekte undertøj er der 5 primære egenskaber du skal kigge efter, som vi vil gennemgå nedenunder.

Intet løssiddende mærke bagi

Den klassiske måde at markere vaskeinstruktioner, materialer osv. er ved at sætte et ofte hvidt papir mærke med tekst i bagenden af boksershortsene. Dette kan ofte være utrolig irriterende for personen der har boksershortsene på. Derfor skal man så vit muligt vælge boksershorts der har fået trykt vaskeinstruktioner og materialeanvisninger på selve materialet. Dermed sikres der man ikke bliver irriteret og får mærker efter de klassiske hvide papirmærker.

Elastik - undgå den klassiske revne bagi når du bøjer dig

Det er vigtigt at vælge boksershorts som har en elastik der både er fleksibel men samtidig ikke bøjer når man læner sig fremad. Elastikker i boksershorts er ofte mere fleksible end selve materialet i boksershortsene, hvilket gør de ofte kan glide ned, specielt hvis materialet ikke er særlig fleksibelt og der ikke er nok plads. Samtidig syes elastikken oftest fast med 3 syninger med stiv tråd, hvilket mindsker både fleksibilitet i elastik og materiale, ligesom det nogle gange kan føles irriterende mod huden. Vi anbefaler derfor altid boksershort med en lidt tykkere elastik og boksershorts med kun 2 syninger mellem elastik og materiale. Det gør for det første at man får udnyttet elastikkens felksibilitet. Og dermed kan elastiskken derfor kan være lidt tykkere og ikke bøje når man læner sig forover. En lidt tykkere og strammere elastik er også med til at holde bukserne oppe i bag, så man undgår det pinlige øjeblik hvor man viser sin revne bagi for hele omverdenen.

Fleksibelt og svedabsorberende materiale

Når man vælger boksershort er materialet en af de vigtigste komponenter. Når du vælger boksershort skal du finde materiale der er kendt for at være fleksibelt, åndbart, bakteriebekæmpende og slidstærkt. Fleksibelt kommer ofte ved materialet har det man kalder et 4 way stretch. Dvs. det kan strækkes i alle 4 retninger, og det gør det derudover blødt og behageligt mod huden. Åndbart og bakteriebekæmpende kommer ofte når man vælger et nye materiale såsom TENCEL™ Lyocell fra FSC certificerede skove. Det er kendt som værende blandt de førende på det område. Sidst men ikke mindst skal det være slidstærk. Selvom du vælger bæredygtigt materiale så er det vigtigt at vælge boksershorts der kan holde længere og hvor der ikke kommer huller eller lignende hurtigt i boksershortsene. Her er det meget fibrenes længde og styrke der er vigtige. Som almen forbruger kan det være svært at gennemskue hvilke fibre der er det, men igen er TENCEL™ Lyocell blandt vores favoritter her.

Plads til de ædlere dele

Der er intet værre end undertøj der sidder for stramt eller dårligt og ikke har plads de vigtige steder. De perfekte boksershorts er ofte et sted mellem de klassiske løssiddende boksershorts og så de mere stramme. Dvs. der er plads, men samtidig sidder de tæt og kører ikke op ad dit ben, så du er ikke konstant ved at bekymre dig om at trække dine bukser ned igen hvert par minutter, mens du er på. Og vigtigst af alt så er der god plads foran så du ikke hele tiden skal rette på de ædlere dele

Bæredygtigt materiale

Bomuld er stadig det foretrukne materiale til boksershorts, men nyere materialer som mikromodal og bambus begynder også at storme frem som de foretrukne materialer. Men udfordringen er for både mikromodal og bambus at der bruges utrolig mange kemikalier i fremstillingsprocessen hvilket du for bambus kan læse mere om her. Vi anbefaler derfor altid at vælge boksershorts der er lavet af bæredygtigt materiale såsom TENCEL™ Lyocell fra FSC certificerede skove. Du kan i øvrigt læse mere om TENCEL™ her og FSC certificerede skove her.

Skriv en kommentar

Alle kommentarer bliver reviewet før de publiceres

Shop now

You can use this element to add a quote, content...