Loading...

Balsam – Beauty Kubes – Til følsom hårbund

Miljøvenlig balsam i fast form til dig med følsom hovedbund fra Beauty Kubes. Balsamen er plastikfri, parfumefri, fri for palmeolie og vegansk. Og fordi balsamen er i fast form, så er den perfekt til at tage med på ferien.

DKK99,00

På lager

Loading...

Beskrivelse

Miljøvenlig balsam i fast form fra Beauty Kubes til dig med følsom hovedbund, er 100% fri for plastik, parfume og palmeolie. Derudover er balsamen vegansk.

Balsamen er lavet af en unik blanding af hud- og hårnærende olier, planteekstrakter og urter, så den er så skånsom mod din hårbund som overhovedet muligt, samtidig med at dit hår bliver balsameret.

Filmen omkring indpakningen er lavet af plantematerialer og er komposterbar.

Hovedingredienser:

Kokosmælk – til at fugte hår og hovedbund.Sennepsolie – til at bekæmpe tør og kløende hovedbund. Sennepsolie er perfekt til at behandle tørt hår.Passionsblomst olie – indeholder de 17 aminosyrer, som findes i planteprotein, plus Omega 3, 6 og 9 fedtsyrer. Olien hjælper til behandling af tør og kløende hovedbund.

Hvordan skal det bruges?

Tag en eller to terninger med i badet, smuldre dem en efter en i din håndflade, tilsæt en lille smule vand og gnid det mellem hænderne indtil det har en tyk shampoo-lignende konsistens.

Der er 27 terninger i hver pakke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.