GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 450 DKK

6 facts om Tru Earth vaskemiddel

6 facts omkring Tru Earth vaskemiddel du skal kende og hvor du køber Tru Earth vaskemiddel

En revolution er i gang indenfor bæredygtige vaskemidler. Du har måske set reklamerne på nettet og flere butikker er begyndt at sælge Tru Earth vaskemiddel eller Tru Earth laundry strips som de hedder på Engelsk. Men hvad er det der gør dem så populære? Og hvorfor betegnes de som et markant mere miljøvenligt vaskemiddel end de klassiske flydende vaskemidler? Vi vil her komme ind på 6 facts om hvorfor Tru Earth vaskemiddel er så populære og hvorfor de er udsolgt flere steder.

Hvad er historien bag Tru Earth vaskemiddel? 

Tru Earth vaskemiddel har revolutioneret tøjvasken ikke blot herhjemme men også i udlandet. Men vidste du at patentet på vaskestrimlerne allerede blev givet helt tilbage i 2009 i Canada? Og efter forskellige justeringer, så så de vaskestrimler vi kender fra Tru Earth i dag deres lys tilbage i 2014, dog under navnet Dizolve. Det store gennembrud kom dog først i 2018 hvor 3 venner gik sammen og lavede brandet Tru Earth baseret på den samme teknologi som en abonnementsordning, og herefter gik det stærkt. Allerede et år efter Tru Earth var lanceret havde de mere end 60.000 kunder i 40 lande. 

Hvad er Tru Earth vaskemiddel? 

Tru Earth vaskemiddel er en smartere måde at rengøre vasketøj på. Hver vaskestrimmel er pakket ultrakoncentreret, allergivenligt med miljøvenlig rengøringskraft i en lille, forhåndsmålt strimmel med væskefrit vaskemiddel, som du bare smider i vasken. Dens formel fungerer i alle typer vaskemaskiner, herunder højeffektive (HE). 

Den smarte allergivenlige vaskemiddelformulering opsøger effektivt og fjerner snavsmolekyler og pletter og holder dem i suspension, indtil de er skyllet væk. Det gør din tøjvask lettere, sundere, mere økonomisk og meget venligere for vores planet. Når du bruger Tru Earth vaskemiddel, vil du derfor udover den effektive tøjvask sikre en bedre fremtid for den planet vi alle deler. 

Hvad består Tru Earth vaskemiddel af? 

Tru Earth vaskemiddel er en innovativ, bionedbrydelig og praktisk løsning på tøjvask. Vaskestrimlerne er lavet af papir og indeholder præcis de ingredienser der skal til for at rengøre tøjet og intet andet. Tru Earth vaskemiddel indeholder ikke hårde kemikalier, enorme mængder vand eller spildt plastemballage. De er biologisk nedbrydelige og allergivenlige. De er fri for fosfater, dioxin og blegemiddel. De indeholder ikke animalske produkter. Alle råvare kommer fra ansvarlige kilder, og er kvalitetssikret i hvert trin i fremstillings- og distributionsprocessen. Selv emballagen er lavet af bionedbrydeligt papir. Det præcise indhold af Tru Earth vaskemiddel kan i se nedenfor: 

 • Vegetabilsk glycerin: Plante-afledt af soja blødgøringsmiddel 
 • Stivelse: Plante-afledt af majs bionedbrydelighed booster 
 • PVA (polyvinylalkohol): Bionedbrydeligt understøttende matrix 
 • Kaliumsorbat: Konserveringsmiddel i fødevarekvalitet 
 • Let mineralsk olie: Anvendes i fremstillingen som et hjælpemiddel til forarbejdning. (ikke en aktiv produktingrediens) 
 • Cocamido propyl betaine: Baseret på kokosolie, bionedbrydeligt amfotert overfladeaktivt middel (rengøringsmiddel) og skumforstærker 
 • Natriumgluconat: Planteafledt og fødevarekvalitets, biologisk nedbrydeligt vandblødgøringsmiddel, der forhindrer jord i at genbosætte på stof, efter at det er blevet fjernet under vask 
 • Lauryldimethylaminoxid: Plante-afledt, bionedbrydeligt ikke-ionisk overfladeaktivt stof (rengøringsmiddel) og skumstabilisator 
 • Sulfonsyrer, C14-16-alkanhydroxy og C14-16-alken, natriumsalte: biologisk nedbrydeligt overfladeaktivt stof (rengøringsmiddel) 
 • Glycereth cocoate: Planteafledt og fødevarekvalitet, biologisk nedbrydeligt vandblødgøringsmiddel 
 • Caprylyl Glucoside, Octyl Glucoside: Ikke-ioniske overfladeaktive stoffer (rengøringsmidler) 
 • Duftolieblanding (bruges ikke i parfumefri): Naturlige æteriske olier og syntetiske ingredienser 
 • Restvand 
 • Tru Earth vaskemiddel er derudover palmeolie- og glutenfri 

Er Tru Earth vaskemiddel virkelig mere miljørigtige end andre vaskemidler? 

Når man snakker om et produkt er miljørigtigt, så er der flere parametre der er vigtige at tage stilling til hvilket du kan læse mere om her. Først og fremmest produkter, dernæst emballagen og sidst men ikke mindst miljøpåvirkningen ved at transportere vaskemidlet fra producenten til forbrugeren.  

Hvis vi starter med selve produktet, så består Tru Earth vaskemiddel som tidligere nævnt ikke af hverken hårde kemikalier, fosfater, dioxin og blegemiddel, og samtidig er der ingen animalske ingredienser i produktet. Selve emballagen er derudover lavet af bionedbrydeligt papir i stedet for det klassiske plastik som hovedparten af vaskemidler i dag har som indpakning. 

Men hvor Tru Earth vaskemiddel virkelig skiller sig ud er på produktets overordnede påvirkning på miljøet fra det bliver produceret til det er leveret til forbrugeren. Tru Earth vaskemiddel fylder så lidt at de generer 94% mindre forurening fra transporten af dem i forhold til klassisk flydende vaskemiddel som købes i supermarkedet. En vaskestrimmel der er nok til en vask vejer under 3 gram i modsætning til de mest kendte klassike vaskemidler, hvor hver vask fylder mere end 40 gram. Det er således markant mindre belastning på hele logistiksetuppet med Tru Earth vaskemiddel uanset om du køber det i en fysisk butik eller handler på nettet. 

Tru Earth vaskemiddel – Det nemme valg for forbrugeren 

Udover at være både et yderst effektivt vaskemiddel og miljøvenligt, så løser Tru Earth vaskemiddel det klassiske problem omkring tøjvask for forbrugeren, som er dossering. Når man skal vaske med klassisk vaskemiddel så ender man ofte med at overdosere og bruge mere end højest nødvendigt. Nogle har dog forsøgt at løse det med standard dosering i kapsler, men selv disse har en markant højere påvirkning på miljøet end Tru Earth vaskemiddel. En vaskestrimmel fra Tru Earth indeholder præcis den mængde vaskemiddel der skal til for at gøre en tøjvask ren, og du slipper derfor med at fumle med en større mængde flydende vaskemiddel. Derudover er den utrolig nem at transportere hjem. Hvem kender ikke problemet med kg. tunge vaskemidler der både fylder og vejer. Med Tru Earth vaskemiddel undgår du de problemer da de hverken fylder eller vejer særlig meget, og du kan derudover få dem leveret direkte til døren fra forskellige online shops som Groomi. 

Hvilke typer er der af Tru Earth vaskemiddel og hvad er forskellen? 

Indtil videre er der 3 typer af Tru Earth vaskemiddel, hvoraf der er lavet en premium version til dem alle som kan klare ekstra beskidt tøj. Hos Groomi har vi fokuseret på de 2 mest populære som også er udsolgt mange steder nemlig Tru Earth Fragrence Free og Tru Earth Fresh Linen, hvor vi også har begge i premium versionerne. Forskellen er at Tru Earth Fresh Linen har en mindre duft af friskhed, mens Tru Earth Fragrence Free ingen speciel lugt har. Hvad du foretrækker, er derfor helt op til dig og dig behov. 

Good to see you again

Glemt dit kodeord? Indtast din email adresse. Du vil modtage en mail med link til at oprette nyt kodeord.

Godt at se dig igen

Glemt dit kodeord? Indtast din email adresse. Du vil modtage en mail med link til at oprette nyt kodeord.